Kancelárske priestory HB Reavis

Zadanie investora bolo definované jasne: harmonické prostredie pre zamestnancov, dobré vzťahy s klientami a kvantifikovateľný úspech. Plocha kancelárií bola kalkulovaná pre 20-% prírastok zamestnancov do dvoch rokov. Výsledok? Úloha bola splnená za 6 mesiacov.  
Ako základ pre tvarové stvárnenie zariaďovacích predmetov bol zvolený kruh. Ten zmierňuje tlak ostrých uhlov stavby a centruje energiu v priestore. Kruhová zasadačka s presklenými stenami je doplnená prírodnými prvkami, kmeňmi stromov, ktoré pomáhajú udržať energiu, inak v nej ľudia strácajú koncentráciu.  Kombinácia tmavého dreva a červenej farby v občestvovacom pointe dynamizuje energiu. Miesta pre kancelárie vedenia spoločnosti boli starostlivo vybrané, podrobne analyzované a nastavené podľa potreby osobností.  

Rozsah práce: Harmonizácia priestoru a nastavenie na úspech.    Design interiéru: arch. Luděk Rýzner 
Bratislava 2006

  • APOLLO I